hits

Tone-Lise

VÅR NYE TRENINGSRUTINE

 • Publisert: 21.11.2016, 11:38
 • Kategori: TRENING
 • I dagens innlegg tenkte jeg å skrive om den nye trenings planen min som både jeg og min kjære skal følge fra og med i dag. Vi begge trenger mye mosjon det har vi blitt enige om, og derfor skal vi hver dag gjøre noe som er så utrolig enkelt at det nesten er flaut.Vi skal gå tur hver dag vi. For min del vil jeg ikke at denne treningen skal handle om at jeg skal bli lettere, jeg vil det skal gi meg bedre kondisjon. Jeg har en kropp jeg egentlig er veldig stolt av og det har jeg lært at man må lære å være glad i den kroppen man har før man kan begynne å trene den sterkere og raskere.   Jakken er forresten fra Stormberg, elsker den.

  Planen min er at vi skal gå tur hver eneste dag i uka i fort gange i ca 1 time, vi er begge såpass oppegående at dette skal vi klare. Det er aldri lett å starte trening på nytt men når man oppdager at det blir bedre og bedre etter hvert som man gjør det så vil man gjerne fortsette og det er nettopp det vi skal gjøre. Jeg har også bestemt at vi skal ikke kjøpe sjokolade og potetgull så ofte, kanskje vi kan kose oss med sjokolade to ganger i måneden, det er hardt men slik er det bare. Man må være villig til å ofre litt for å få kroppen man vil ha. 

  I stedet for å spise sjokolade skal vi heller kjøpe inn litt god frukt som vi begge liker, vi skal selvfølgelig spise helt vanlig norsk middag men ikke gafle i oss som om at vi ikke får mer mat, det er bare tull. Det er jo snart jul og det betyr jo selvfølgelig at det gjerne blir mer godteri og usunne ting, vi kan kose oss med dette i juletiden, men på en moderat måte, hva er vitsen med å jobbe hardt for noe for så å ødelegge det i jula med å spise masse godteri og usunn mat? Det må gå an å ha en balanse på det usunne og det sunne. Nok skriving nå, nå skal vi kle på oss å gå ut å gå en tur i ca 1 time. Gleder meg.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

   

  Follow
 • Publisert: 21.11.2016, 11:38
 • Kategori: TRENING
 • 0 kommentarer