hits

Tone-Lise

MINE FAVORITT JULEFILMER

 • Publisert: 02.12.2016, 12:13
 • Kategori: TV OG FILM
 • Tenk at vi er i desember allerede, dette året har gått så vanvittig fort synes jeg, og snart er det sannelig over og vi begynner på et nytt år, men før vi begynner på det nye året skal vi i gjennom advent og så skal vi selvfølgelig feire jul. I år blir julen litt annerledes for min familie siden mamma har flyttet ut, men koselig skal vi få det uansett, og en ting som gjør at julen er koselig er for min del alle fantastiske julefilmer, og her er mine favoritter.

  TRE NØTTER TIL ASKEPOTT


   

  Jeg vet ikke om en eneste person som ikke liker å se denne fantastiske flotte gamle klassikeren i julen, jeg pleier å se den på julaften og i år tror jeg at jeg får sett den tidlig på julaften. De siste 5 årene har jeg vært i kirka sammen med mamma når filmen har gått på tven så jeg har måtte nøye meg med å se den senere på kvelden. Det gjør meg ingenting for filmen er like bra uansett når jeg ser den. Morsom er den jo også så det er et stort bonus.

  THE SANTA CLAUS 1,2 OG 3


   

  Dette er tre filmer som er så barnslige og morsomme at jeg ikke klarer å la være å le, det er så sykt gøy å se disse filmene, og jeg skal helt ærlig innrømme at jeg ser dem ikke bare i juletiden. Det er absolutt helt verdt å se disse filmene enten på julaften eller i juletiden. Elsker disse filmene og anbefaler dere alle til å se dem.

  HOME ALONE 1,2,3 OG 4


   

  Dette er nok 4 filmer vi alle har vokst opp med å sett på tv når det nærmer seg jul, og i år går de selvfølgelig også på tv. Dette er så hysteriske morsomme filmer, det er nærmest umulig å ikke le når man ser disse filmene. Anbefales på det sterkeste å se dem i julen.

  THE GRINCH


  Bonus: Jim Carrey spiller hovedkarakteren nemlig The Grinch. Dette var en skummel film første gang jeg så den og det er det nok mange som syntes da de var barn og så denne filmen. Nå elsker jeg filmen og mener at den må bli sett minst en gang i løpet av juletiden. Flott film og det er en absolutt klassiker for meg.

  Jeg har forresten på planen å se en av disse filmene i dag, klarer du å gjette hvilken? 

  I morgen skal forresten jeg og kjæresten på julebord og jeg gleder meg veldig mye til det. Tror det blir kjempe koselig og en flott opplevelse. Jeg håper jeg kan få tatt noen fine bilder når vi er der slik at jeg kan blogge om det. 

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #hverdag #blogg #jul #juletid #julefilmer #film #tv #morsomt #humor #gøy #advent #bilde #fotografi #lykke 

  Follow
 • Publisert: 02.12.2016, 12:13
 • Kategori: TV OG FILM
 • 0 kommentarer
 • MIN FAVORITT FILM FRA BARNDOMMEN

 • Publisert: 19.11.2016, 13:11
 • Kategori: TV OG FILM
 • Jeg er egentlig ikke en person som liker å sitte fremfor TVen, det har jeg heller aldri vært og ser for meg at jeg kommer heller aldri til å bli en slik person. Jeg elsker selvfølgelig å se filmer og serier men det er ikke ofte jeg gjør det. I dag tenkte jeg å skrive om min favoritt film fra barndommen min.  Du kan kjøpe filmen HER PÅ CDON
  (annonselenke)

  Jeg har alltid vært en Disney elsker, det tror jeg nok de fleste av oss har vært og er, og en av Disney filmene var selvfølgelig en av mine favoritter når jeg vokste opp. Filmen Robin Hood var min absolutt favoritt. Det er den skjønneste og mest nydelige barnefilmen jeg noensinne har sett, de nye filmene kan ikke måle seg med denne filmen. Dette er selvfølgelig snakk om en tegnefilm, og tro det eller ei var jeg veldig forelska i Robin Hood, og ja han var i denne filmen en rev. (LOL)

  Absolutt alt med denne filmen er flott, karakterene og handlingen er så fin og bra. Musikken er både nydelig og morsom, og tekstene også, og så er det så romantisk. Jeg anbefaler dere alle sammen til å se denne flotte tegnefilmen, og har du barn så anbefaler jeg deg å la barna se den. Jeg har kjøpt DVDen så den ligger klart til jeg en gang i fremtiden får barn og de kan se den.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min.

  #tv #film #barnefilm #barndom #cdon #morsom #gøy #kjærlighet #blogg #hverdag 

  Follow
 • Publisert: 19.11.2016, 13:11
 • Kategori: TV OG FILM
 • 2 kommentarer
 • SERIE TIPS- ORPHAN BLACK

 • Publisert: 09.11.2016, 12:52
 • Kategori: TV OG FILM
 • I dag tenkte jeg at det er en passende dag og gi dere et nytt serie tips, kanskje har du ingenting å se på eller kanskje du er på utkikk etter noe nytt. Sist skrev jeg om en skikkelig tenårings serie, Pretty Little Liars. I dagens innlegg skal jeg skrive om en serie jeg har funnet for ganske lenge siden egentlig.

  ORPHAN BLACK

  Bildet er lånt fra Google.


  Denne spennende science fiction handler om foreldreløse Sarah Manning som oppdager at hun har flere dobbeltgjengere, etter hvert i serien får vi vite at det faktisk er menneske kloner. De blir jaget av forskjellige grupper og blir tvunget til å samarbeide for å overleve og finne ut hvor de kommer fra. Personlig så syns jeg det er vanvittig spennende, og jeg ble sugd inn i serien og måtte se flere episoder i løpet av en dag. Serien varer i ca 45 minutter og det er nesten umulig å slutte og se når du først har begynt.

  Det er litt skremmende, man skvetter gjerne litt og kjenner at du blir svett i hånden av å se på. Det er mye blod og gørr og generelt mye ekkelt. Det er vanvittig sexy også for de av dere som lurte på det. Det er absolutt verdt å se på om du ønsker et lite sexy show. Det er virkelig avhengighetsskapende og det er utrolig bra laget. Det er så fantastisk flott humor som man med en gang forstår, du trenger ikke å tenke igjennom hva den ene karakteren mente med det hun eller han sa, er det ment for å være morsomt så ler du med en gang. Ordbruket i serien kan være litt grovt men for min del syns jeg det er helt flott. Jeg elsker denne serien og jeg anbefaler deg og se den om du liker en god del spenning.

  Jeg skal skrive flere slike innlegg etter hvert så bare følg med fremover om du er interessert i disse innleggene.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #orphanblack #tv #serie #tips #inspirasjon #hverdag #blogg #spenning #tvserie 

  Follow
 • Publisert: 09.11.2016, 12:52
 • Kategori: TV OG FILM
 • 0 kommentarer
 • 5 FILMER DU BARE MÅ SE I OKTOBER

 • Publisert: 08.10.2016, 10:45
 • Kategori: TV OG FILM
 • Jeg har sagt det tidligere og jeg sier det igjen, jeg er aldeles ingen TV eller film person men jeg som alle andre liker selvfølgelig og en gang i blant å se på TV og film, spesielt i oktober måneden og når det er jul. I dag tenkte jeg å skrive om noen få filmer jeg syns du bare må se i oktober.

  The Witches of Eastwick  (Bildet er lånt fra Tumblr)

  Hokus Pokus

  Monsters Inc

  Hotel Transylvania

  Shutter Island

  Jeg gidder ikke å skrive noe om filmene, alt jeg trenger å si er at de to eneste filmene som ikke er animasjon er Shutter Island og The Witches of Eastwick. Dette er to filmer jeg kommer til å se på selveste Halloween. Resten er barnefilmer som er animerte men som er helt fantastiske filmer. Anbefaler dere å se disse filmene nå i oktober. 

  Har du tips til hvilke filmer jeg kan se?

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

  #film #tips #hverdag #filmtips #halloween #blogg 

  Follow
 • Publisert: 08.10.2016, 10:45
 • Kategori: TV OG FILM
 • 2 kommentarer
 • SERIE TIPS- PRETTY LITTLE LIARS

 • Publisert: 24.09.2016, 10:02
 • Kategori: TV OG FILM
 • En veldig spennende serie som handler om en vennegjeng på fire som mister sin venninne Alison etter en overnattings fest. Alison er sporløst forsvunnet og et år senerer finner politiet et lik som blir bekreftet og være henne. De fire jentene Aria, Spencer, Hanna og Emily begynner og motta meldinger fra en person som kaller seg for A. A vet alle deres hemmeligheter som også Alison viste. Er Alison død?


  Bilde er hentet og lånt fra Google.
   

  Det er som jeg skriver en veldig spennende ungdomsserie, jeg ser serien for andre gang og oppdager selvfølgelig fort feilene jeg ikke så første gang. Jeg ble veldig lett trukket inn i serien, selv etter første episode. Det er litt små skummelt og du kjenner det kribler litt i magen når meldingene som jentene får kommer inn. Det blir tatt en del dumme avgjørelser som selv se dummeste 16 åringene aldri ville gjort i virkeligheten. En del urealistiske forhold er det også, håpløse forhold.

  Minuset med serien er at du må være ekstremt tålmodig, du blir gjerne litt grå i håret av frustrasjon. Jentene kler seg helt urealistisk, hva slags 16 åring går med 15 CM høye hæler på skolen? Selv ikke i USA gjør jentene dette. Det største minuset med serien er at du fort ser og forstår hvem skurken er, om du tenker igjennom hva som blir sagt og hva som blir gjort. Du vil se det ganske fort andre gang du ser serien.

  Alt i alt er det en morsomt serie som jeg anbefaler dere å se.

  Jeg har flere serie tips men jeg ser at dette ble et innlegg med mye tekst så jeg kommer til å dele det opp i flere innlegg, kanskje en gang i måneden at jeg kommer med serie tips.

  Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min.

  Follow
 • Publisert: 24.09.2016, 10:02
 • Kategori: TV OG FILM
 • 0 kommentarer