jeg er overrasket

Det kriblet en del i magen min i går da jeg bestemte meg for å kjøre i gang med det første innlegget på bloggen, og aldri hadde jeg trodd eller forventet at det skulle ta sånn av, jeg fikk så mange som 75 besøkende på bloggen min og må si tusen hjertelig takk til alle som tok seg tid til å besøke bloggen min, det betyr veldig mye for meg. Jeg er overrasket over at det skjedde. 


Legger med dette bildet av meg og min kjære Lykke som dessverre ikke er her lenger, savner snuppa mi masse ♥

Det er veldig mange folk for meg det siden jeg på min forrige blogg hadde rundt 4 faste lesere, jeg var selvfølgelig veldig lykkelig for de 4 som leste bloggen min fast og det betydde mye for meg. Jeg har aldri startet en blogg fordi jeg forventer å havne øverst på topplisten over norske bloggere, jeg skriver fordi det alltid har vært noe jeg elsker og gjøre, jeg blogger fordi det er morsomt. 

Jeg planlegger og skrive 4 innlegg hver uke, mandag, onsdag, fredag og lørdag er dagene jeg har satt opp til og legge ut nye innlegg. Det betyr at jeg har tirsdag og torsdag til å skrive nye innlegg som er klare til og bli publisert. Søndag blir en fridag. Jeg skal skrive og kose meg masse med denne bloggen, det blir min lille hobby.

Igjen tusen takk til alle som var innom bloggen min i går, det var en flott opplevelse å se lesertallet stige fra 0 til 75 på null komma niks. Jeg håper selvfølgelig at jeg har klart og fange noen av deres oppmerksomhet slik at dere ønsker og besøke bloggen flere ganger men så er det helt og holdet opp til dere lesere, jeg setter stor pris på det i det minste om noen leser bloggen min. 

Tusen takk for at du stakk innom bloggen min i dag, husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK

Blogges i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg