TYRION’S FØRSTE FJELLTUR OPP PÅ SKYTTELIFJELLET FOR Å HILSE PÅ SAUENE

Hei dere, i den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt tid til å skrive så mye på bloggen min, ganske enkelt fordi jeg har så mye å gjøre i forhold til både hunden og pakking til jeg skal flytte, og jeg skal jo flytte allerede nå på lørdagen. Tiden frem til nå har gådd så sykt fort, jeg føler liksom ikke at jeg har blitt ferdig med alt her hjemme på Nygård før jeg flytter. Heldigvis skal jeg komme hjem hit til Nygård så ofte jeg kan. For å hoppe over til noe annet så kan jeg fortelle dere at i går gikk jeg og mamma og lille Tyrion opp på Skyttelifjellet for å se til sauene til mormor og morfar, Tyrion gikk hele veien opp selv, eneste jeg måtte gjøre var å løfte han over elva, ellers gikk han opp selv. 

Jeg er så stolt over Tyrion, han er liten men jammen er han bra sterk. Mange sa til meg og Inge at den hunden kom aldri til å bli noen turhund, nå kan de se hvor feil de faktisk tok. Tyrion elsker å gå tur på fjellet, han er en fantastisk turhund og en flott turkamerat. Jeg håper vi finner plasser på Mo hvor vi kan gå på lange turer med han. Jeg er så glad for at vi bestemte oss for å gå på fjell i går, jeg fikk treffe alle sauene igjen og sagt hade til dem, noen må jeg si hade til for godt mens andre kunne jeg bare si vi ses igjen snart til. Tyrion syns sauene var litt små skummel, de kom så fort mot han og så var de så mange så det var best å sitte oppe på ryggsekken til snille bestemor.

Jeg fikk tatt noen bilder med mobilen når jeg var på fjellet i går og her er bildene, håper dere liker dem. 

Det var alle bildene jeg hadde å dele med dere for denne gangen, jeg er glad for at jeg fikk tatt så mange flotte bilder av både sauene og av hunden, det er fine minner og ta med seg. Neste gang jeg kommer hjem tenker jeg at vi tar turen opp på fjellet og plukker litt blåbær som jeg kan få tatt med meg til Mo. I dag tenkte jeg at jeg skulle plukke ripsbær hjemme hos pappa, som jeg kan lage til syltetøy når jeg kommer til Mo. Tyttebær skal jeg også ha for det er så sykt godt å ha til kjøttmiddager. For de av dere som lurer så spiser jeg kun kjøtt av sau en gang i året og det er på julaften, ellers så vil jeg ikke spise sauekjøtt, bare fordi jeg elsker sauer, ingen annen grunn.

Legg gjerne igjen en kommentar å si hva du syns om bildene, eller dersom du lurer på noe. 

Husk å følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

Tusen hjertelig takk for at du var innom bloggen min i dag.

 

 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))
4 kommentarer

Siste innlegg