SE MÅNEMANNEN OG EN IDYLLISK SOLNEDGANG

Hei og hopp mine kjære lesere. 

I dag er været endelig litt bedre, og med bedre mener jeg at det ikke lenger er 30 grader i skyggen og solsteik, nå er det lett overskyet men fremdeles varmt og godt, akkurat nå er det helt perfekt for meg. Hevelsen i føttene har gått litt ned nå etter at temperaturen har sunket så det er ikke like vondt å gå nå som det har vært, men jeg regner ikke med at hevelsen går bort før etter fødselen, men det er greit det, nå har vi jo ikke lenge igjen uansett. I dagens innlegg tenkte jeg å legge ut noen flere bilder jeg tok da jeg var hjemme på Nygårdsjøen, disse bildene er fra en kveldstur i havna sammen med mamma og min kjære Inge og selvfølgelig lille Tyrion gutten vår. De to første bildene er fra samme kveld mens det siste bildet av månen er fra en annen kveld, jeg plages veldig med å få et bra bilde av månen siden jeg ikke hadde stativ med meg, men dette bildet jeg deler med dere, følte jeg ble bra nok til å faktisk kunne vise frem. 

Som du ser så fokuserer jeg ikke lenger på å få bildene mine sylskarpe og helt 100% perfekte, jeg ser ikke vitsen i det da jeg ikke selger bildene mine, jeg tar de bare fordi jeg elsker å fotografere, drømmen min er å kunne selge bildene mine men jeg er inneforstått med at det er så mange som gjør det fra før av så sjansen for å få solgt et bilde et veldig liten, derfor velger jeg heller å dele bildene mine her med dere som leser bloggen min. Jeg er i grunn ganske fornøyde med bildene mine nå når jeg ikke lenger fokuserer så mye på at de skal være perfekte. 

I dag tenkte vi at vi skulle ta buss ned til sentrum å handle litt, men vi får se om det blir noe av det, jeg kjenner meg ganske sliten etter en hel natt med nesten null søvn på grunn av varmen og sterke kynnere. Jeg kom akkurat på at jeg burde kanskje også begynne å pakke litt siden jeg faktisk skal reise hjem til Nygårdsjøen om bare noen få dager, enten fredag eller lørdag drar jeg og Tyrion. Jeg kommer til å savne Inge så utrolig mye og leiligheten kommer jeg til å savne mye også, jeg trives så godt her sammen med Inge i denne fine leiligheten vår. Jeg tror at før jeg drar skal jeg få ordnet noen små ting, henge opp en lys lenke i kosekroken og kanskje få opp noen bilder på veggen, vi får se hva jeg får tid til.

Husk at du kan følge meg på INSTAGRAM og FACEBOOK.

Tusen hjertelig takk for at du tok turen innom bloggen min i dag.

#blogg #natur #naturfoto #naturfotografi #landskap #foto #fotografi #fotograf #hobby #hobbyfotograf #bilder #naturbilder #månen #månebilde #sommer 

4 kommentarer

Siste innlegg